När nyheten om den nya säsongen av Gilmore Girls släpptes blev det bråttom, jag hade inte hunnit se de gamla säsongerna. Inne på säsong 4 av sju hade jag lärt känna Lorelai och Rory relativt bra. En av höjdpunkterna med serien är att se deras outfits och hur de utvecklas genom åren. Nu har Rory just börjat på Yale och klippt sitt hår kort (Klippte mitt hår i exakt samma frisyr när jag gick på universitetet!)

  1. Lorelai är en samlare av hösta grad. Kläder i drivor och en aldrig sinande garderob. Även när hon målar om Lukes diner gör hon det med stil.
  2. Lorelai syr. Rorys balklänning (Som blir hyllad av de andra tjejerna, som blir förstummade av att hennes mamma skapat den själv). Älskar att hon fixar till gamla plagg för att passa säsongens trender enligt InStyle. Detta är att kreativt tolka modebilden utan att för det behöva köpa nytt.
  3. Kläder är en viktig och avgörande del i Lorelais frigörande från sin konservativa mor. När hon är på middag i sitt barndomshem finns det ständigt djupa värderingar att försvara sig mot och omvända.

Det blir spännande att se vilken trend och vilka galna accessoarer Lorelai Gilmore hakat på i nutid.