Bästa av basics

Tänkte ta en liten stund för att prata om mina bästa tips för en hållbar garderob. Det börjar med T-shirts och underkläder som ALLTID behövs i garderoben. Mina skönaste vardagsfavoriter har skön kvalitet och håller i en evighet. Jag pratar om WORON’s hållbara och sköna toppar och trosor samt Håndværks stilrent klassiska T-shirts av naturliga material, handgjorda i Peru och som klarar oändligt många tvättar. Köper på herr, storlek S, som har den ultimata skärningen i hals och ärmar.

Ett sätt att ständigt känna sig på topp och faktiskt utnyttja hela garderoben är att investera i en steamer. Rekommenderar en stationär version som har galghållare. Med en steamer som startar på nolltid kan du gräva fram ett skrynkligt plagg från nedersta hörnet i byrån och få det att se ut som nytt på några minuter. Min kommer från The Steamery, är en dröm att använda (särskilt på silkesplagg) och kostar väl spenderade 1600 kronor. Funderar även på att införskaffa en resesteamer, för ja, man blir beroende av släta plagg…

*Ej sponsrat inlägg