Selfpromoting: Front Row

På Chanels Haute Couture show i Paris igår, satt Elle Sveriges chefsredaktör Cia Jansson bakom supermodellen och instagramstjärnan Cara Delevingne. Delevingne anlände med en stor varglik hundvalp i famnen och blev därmed ett ännu större blickfång än vad hon redan är. Blev nog en hel del aaww och trånande blickar från publiken.

Cara-Delevingne-Brings-Dog-Chanel-Couture-Show-2016Grymma Cia på Chanels stora visning i sina snygga tonade brillor. Karls musa Cara huserar på Front-Row förstås, klädd i Chanel från topp till tå.

 

Men när det kommer till oss vanliga, dödliga människor då? Som inte var på Chanels visning.

Det känns som om vi behöver promota oss mer än någonsin. Det är så lättillgängligt. Alla kan. Alla bör. Ibland behöver man ta en liten paus. Lägga bort mobilen från matbordet och njuta av sitt sällskap. För ännu är jag inte i närheten så stor som Cia, Cara eller Karl. Kanske om jag anstränger mig tillräckligt mycket på Instagram och Twitter detta året… Och min tanke är bekräftad, jag borde köpa mig en cockerspanielvalp att hålla mig sällskap på fashionabla tillställningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.